Caută
  • Samsara

Bucătăria Indiană, Noile Preparate

Actualizată în: 18 Dec. 2019

Turmericul, cardamomul, coriandrul, garam masala și curry sunt doar unele dintre condimentele pe care fără doar și poate le asociem cu continentul asiatic, mai exact, cu India. Acestea ne-au atras nu doar prin faptul că sunt atât de diferite, neobișnuite și aproape inexistente în bucătăria românească ci și prin faptul că ele se pretează atât de bine pe „colorarea” preparatelor tradiționale, a avut loc colaborarea cu chef Rohit Ghai, acreditat cu două stele Michelin. Călin Muscă, chef Samsara, a primit cu brațele deschise contribuția acestuia conturând preparatele noului meniu.



Felurile de mâncare ce și-au făcut debutul în meniul de toamnă prezintă gusturile cu care suntem obișnuiți dar oferă o experiență unică prin folosirea ingredientelor indiene, fiind reprezentarea culinară a ciocnirii dintre cultura orientală cu cea occidentală.


Experiența oferită de noi este îmbogățită prin pairing-ul de vinuri, care, este jucătorul subtil dar foarte important în conturarea gusturilor. Fie el dulce-amărui de cireșe, fructe negre, note florale sau arome intens exotice, ne trezește amintiri plăcute întotdeauna. Vinurile organice din soiuri autohtone vinificate în micile crame de familie încapsulează tradiția.


#samsara #westmeetseast #indiancuisine

Contact Us

Str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 3, Cluj-Napoca

Rezervări & comenzi cu ridicare: 0799 073 073

Delivery: 0736 073 073

Opening Hours

Monday - Sunday  11am - 11pm

© 2020 by Samsara Foodhouse

  • Facebook
  • Instagram