Caută
  • Samsara

CĂLĂTORIE, CARTE ȘI OPERĂ, ACASĂ LA TINE

Acum că timpul pare să stea în loc, e un prilej bun să revedem filmele din tinerețe, să bingeuim serialele preferate cu supereroi și să pătrundem în lumea cărților pe care mereu ne-am dorit să le citim. Implică-i pe toți la pregătirea unei noi rețete, iar dacă trendurile pe social media sunt pasiunea ta, deschide cutia cu poze și pornește într-o călătorie hazlie în timp. Mașina e în mâinile tale.

Dacă nu te poți deplasa personal la bibiliotecă și nu mai poți ajunge la evenimentele plănuite sau în city break-ul pe care îl așteptai atât de mult, să știi că oamenii dragi se gândesc la tine și ți-au propus câteva soluții pentru un adevărat călător în lumea digitală:

  • Editura Humanitas te ajută să ai acces mai rapid la cărțile pe care ți le dorești, chiar de la tine acasă. În pagina bibliotecii virtuale, poți alege să descarci dintre 50 de titluri de ebooks, în mod gratuit.


Tot în această perioadă, nu trebuie să uităm nici de cei mai mici. Chiar dacă jocuri online sunt o alternativă bună a distracției de afară, nu trebuie folosite în exces. În schimb, vă puteți implica împreună în realizarea de obiecte hand-made, decorațiuni și chiar jucării, din obiectele pe care deja le aveți.


Încercați astfel să petreceți cât mai mult timp în casă, pentru sănătatea voastră și a celor din jur. Știm că răbdarea e pe sfârșite, dar ocupându-vă zilnic timpul cu activități plăcute și înconjurat de prietenii din mediul online, totul va trece cât ai spune...Yabba Dabba Doo!

Contact Us

Str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 3, Cluj-Napoca

Rezervări & comenzi cu ridicare: 0799 073 073

Delivery: 0736 073 073

Opening Hours

Monday - Sunday  11am - 11pm

© 2020 by Samsara Foodhouse

  • Facebook
  • Instagram