Caută
 • Samsara

Combinațiile primăverii

Și ție îți e dor de ieșirile în weekend când luai masa în oraș cu prietenii, așa-i? Ei bine, și noi vă simțim lipsa, dar suntem aproape. Chiar dacă încă nu ne putem reuni în jurul măslinului, acompaniați de acordurile fine de vioară sau clapele pianului, serviciul de delivery se asigură că zilnic între 11:00 – 22:00, preparatele de care îți este dor, ajung la tine repede și calde.

Pentru a-ți oferi în permanență aportul necesar de vitamine, eșențiale mai ales în perioada aceasta, ne-am gândit la opt combinații sănătoase și delicioase. Ele reunesc principii atât ale bucătăriei internaționale, cât și ale celei tradiționale, fiind acum la oferă cu 40 de lei.


 • Lunch ExtraVEGANza: Burger Vegan + Supă acră de ciuperci + Salată de vinete – o cominație bazată pe ciuperci, care împreună cu fulgii de ovăz din burger, contribuie la buna funcționare a sistemului digestiv.

 • Back to the roots: Varză a la Cluj + Supă de linte + Zacuscă – bucătăria tradițională românească și cea indiană se reunesc în acest meniu. Originară din Orientul apropiat, lintea ajută la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge.


 • Layers of joy: Lasagna + Supă de ciuperci sălbatice + Hummus cu sumak – aducând aminte de bucărăia italiană celebră pentru preparatele pe bază de paste, această lasagna cu ciuperci și spanac este o sursă bogată de antioxidanți.

 • Cheesy Delight: Cartofi cu patru sortimente de brânză + Supă Thai + Hummus cu ardei copt – dacă ești un iubitor al preparatelor cheesy, ai găsit combinația potrivită. Brânza Taleggio oferă un gust de la delicat la ușor picant, alături de mozzarella, gorgonzola și parmezan.


 • Chill Chilli: Hummus simplu + Supă de linte + Chilli vegan cu orez – glucidele conţinute de fasolea cu boabe roşii fac parte din categoria zaharurilor „bune”.


 • Chickpea Party: Hummus simplu + Ciorbă acră + Năut cu mango – cel din urmă preparat își are originile în Orientul Mijlociu, fiind bogat în proteine, săruri minerale și vitamine.


 • Rice and Shine: Roll cu roșii uscate + Supă Mandu-Guk + Orez picant cu urechi de lemn – bucătăria japoneză, coreeană și cea chinezească se reunesc într-un trio de succes. Celebrele urechi de lemn sunt recunoscute pentru întărirea sitemului imunitar și creșterea rezistenței la stres.

 • Slices of Happiness: Pizza Kalamata/ Pizza Quatro Formaggi/ Pizza cu spanac și caju/ Pizza Porcini + orice desert – bucurie în farfurie: poți savura unul dintre preparatele tale favorite în variantă vegană/vegetariană, însoțit de un dulce bine-meritat.

*desertul poate fi comandat în limita stocului disponibil


Pănă când ne revedem, preluăm comenzile atât prin intermediul site-ului: www.samsara.ro/delivery, cât și prin foodpanda. Stați acasă cât mai mult, desfășurați-vă activitățile preferate indoor și așteptați cu poftă clinchetul soneriei.

Contact Us

Str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 3, Cluj-Napoca

Rezervări & comenzi cu ridicare: 0799 073 073

Delivery: 0736 073 073

Opening Hours

Monday - Sunday  11am - 11pm

© 2020 by Samsara Foodhouse

 • Facebook
 • Instagram