Caută
  • Samsara

EARTH FOOD DELIVERY

Pentru vegetarienii, veganii și raw-veganii din Cluj, dar și pentru cei care poposesc aici, în inima Ardealului, Samsara FoodHouse oferă un concept unic, care reunește trei stiluri de alimentație nedăunătoare și totodată sustenabile. Complexitatea, calitatea, profesionalismul, responsabilitatea față de mediu și unitatea sunt valorile după care se ghidează pentru a oferi fiecărui client cea mai bună experiență posibilă. Din dragoste pentru natură, compasiune pentru animale și grijă pentru sănătate, aici s-a creat de-a lungul timpului o comunitate formată din oameni care le împărtășesc valorile și care sunt orientați către o viață mai sănătoasă. Locul de întâlnire al acestora nu este ales întâmplător, fiind vorba despre o casă cu multă istorie și personalitate, care a aparținut fostului decan al Universității de Artă din București. În curte, în zona terasei de acum, se afla o livadă plantată de proprietar și fiul său.

Păstrând ideea folosirii în permanență a unor produse naturale și pentru încurajarea economiei locale, fructele și legumele proaspete provin și de la producătorii locali. Astfel, se reduce cantitatea amprentei de carbon lăsată de transport și procesare. Bunătățile se pregătesc atent în bucătăria Samsara, fără a folosi semi-preparate, conservanți, potențiatori de aromă sau alte ingrediente dăunătoare sănătății.

Recent, deschiderea celui de-al doilea punct de delivery, separat de restaurant, facilitează livrarea și mai rapidă a produselor. Fie că te afli în pauza de prânz la muncă și ești în căutarea unei mese ușoare, delicioase și sănătoase, fie că e cheat day și simți nevoia de ceva dulce precum o felie de raw cake cu ciocolată și cocos, livrările se realizează zilnic între 11:00 – 22:00.


Mai mult, în perioada următoare, specialităților din meniul de delivery li se vor adăuga câteva oferte combinate, care conțin un fel principal, o supă și un antreu:În condițiile creșterii emisiilor poluante provenite de la mașini, serviciul de livrare a introdus mașinile electrice, o alternativă nedăunătoare și eco-friendly. Iar dacă plimbările în aer liber și sportul sunt pasiunile tale, le poți combina, transportând produsele cu bicicleta. Știm că schimbările nu se întâmplă brusc, dar dacă vrei să fii parte a schimbării care ține de fiecare, încearcă plimbările spre facultate, mersul cu bicicleta sau folosirea transportului în comun în detrimentul mașinii proprii.

Nu trebuie să uităm nici de problema actuală a plasticului care, după ce și-a îndeplinit scopul, poate împovăra Pământul chiar sute de ani. Pentru că nici o decizie nu este luată fără a ține cont de efectele asupra mediului, se folosesc cele mai bune alternative și în cazul ambalajelor. Acestea sunt confecționate din hârtie și pulpă din trestie de zahăr, materiale compostabile și regenerabile, care se pot întoarce în sol sub formă de nutrienți.

Fără a fi nevoie să părăsești comoditatea casei tale sau locul de muncă, bunătățile Samsara pot ajunge la tine prin serviciul delivery. Tot ce trebuie să faci este să plasezi o comandă pe samsara.ro între 11:00 - 22:00. Dacă și tu ești o persoană care iubește să folosească tag-ul “Instalicious”, suntem siguri că vei obține și o fotografie pe cinste!Contact Us

Str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 3, Cluj-Napoca

Rezervări & comenzi cu ridicare: 0799 073 073

Delivery: 0736 073 073

Opening Hours

Monday - Sunday  11am - 11pm

© 2020 by Samsara Foodhouse

  • Facebook
  • Instagram